Aanbod vitaliteits­programma’s

Vitaliteit op de werkvloer

Inzetten op vitaliteit is het beste cadeau dat een organisatie zichzelf kan geven. Want een vitaal bedrijf staat voor medewerkers die met plezier naar werk gaan. Die zich veilig voelen binnen hun team en bij hun leidinggevende. En die zich gehoord en gewaardeerd voelen, waardoor ze gemotiveerd zijn en beter presteren. Aan de slag met vitaliteit? Vitcompany biedt drie bewezen succesvolle, wetenschappelijk onderbouwde vitaliteitsprogramma’s aan die het beste in leidinggevenden, teams en individuen naar boven brengen.

De vitaliteits­programma’s kunnen een-op-een of in groepsverband worden ingezet:

Leidinggevenden

Breng met dit traject je leiderschaps­vaardigheden naar een volgend niveau. We bieden begeleiding en coaching voor effectief, onderscheidend en inspirerend leiderschap voor leidinggevende(n).

Lees meer

Teams

Cliché maar waar: successen bereik je samen! Maar het is heel normaal dat dat niet altijd vanzelf gaat. Loopt je team ergens vast? Met ons teamtraject geven we de groep een boost. We zetten in op vitaliteit en motiveren de medewerkers en/of leidinggevende(n) om teamprestaties te vergroten.

Lees meer

Individuen

Een waardevol traject voor medewerkers die momenteel minder energiek en productief zijn, is onze een-op-een begeleiding en coaching voor individuen. We gaan samen aan de slag waardoor ze (weer én meer) kunnen floreren, zowel binnen de organisatie als thuis.

Lees meer