Één op één vitaliteitscoaching tijdens het individuele programma

In de één op één vitaliteitscoaching werken we met medewerkers aan hun basisbehoeftes. Door hier balans in aan te brengen kunnen ze meer uit hun werk en hun privé situatie halen. Met vitaliteitscoaching gaan we aan de slag met negatieve stress oorzaken en creëren we basisvoorwaarden voor een juiste basis om met de leefstijl wensen en/of andere (prestatie) doelen van de medewerker aan de slag te gaan.

“Jessica helpt me om balans te krijgen tussen werk en privé. En hoe ik bepaalde problemen moet oplossen, in de toekomst kan voorkomen en leer volhouden.”

Vitaliteitscoaching

• Ervaren jouw medewerkers negatieve stress door privé omstandigheden,
• voelt hun werk als een aaneenschakeling van verplichtingen?
• Twijfel je of ze wel op de goede plek binnen de organisatie zitten en wil je meer betrokkenheid creëren?
• Het kan zijn dat jouw medewerkers het gevoel hebben dat zij aan het overleven zijn.

Door middel van vitaliteitscoaching gaan wij aan de slag met de basisvoorwaarden autonomie, binding en competentie en gaan wij van overleven naar leven. Vitcompany geeft je technieken en handvatten om grip te krijgen op jouw stress oorzaken. Naast het managen van stress help ik je te ontdekken wat jij leuk vindt, waar je goed in bent, wat jouw waarden zijn en hoe je jouw doel kunt realiseren!

Autonomie, ervaart jouw medewerker dat?

Autonomie

gaat met name over keuzevrijheid. Kunnen medewerkers wel doen wat ze willen doen en zitten ze wel op de goede plek? En wat is nou écht belangrijk voor hen? Zodra dit in kaart is gebracht kunnen medewerkers pas echt lekker aan de slag binnen jouw organisatie.

Binding

Onder binding verstaan we alle vormen van relaties om je heen. Zowel thuis, in je directe omgeving als op het werk. Het is belangrijk dat je mensen om je heen verzamelt aan wie je waarde hecht. Wie zijn nou die waardevolle personen, wie versterkt jou en wie vind jij belangrijk? Zo kan een leidinggevende niet je beste vriend zijn, maar wel heel belangrijk voor je zijn in jouw werk. Samen gaan we op zoek naar deze belangrijke relaties.

Competentie

Bij competentie kijken we naar jouw sterke eigenschappen, wat vind jij belangrijk en waar wil je juist extra op inzetten? Het doel hiervan is om jouw sterke eigenschappen binnen een organisatie te kunnen gebruiken waardoor jij beter gaat presteren Zodra je dit weet kun je echt werken aan ontwikkeling en zo helpt Vitcompany organisaties en medewerkers op verschillende manieren.
Bart

“Tijdens de workshop Gelukkig 2019 werd mijn interesse gewekt over mogelijkheden om meer orde in mijn leven te krijgen. Ik ben beroepsruiter en eigen baas. Ik draag veel verantwoordelijkheid voor andermans paarden. Deze paarden staan in mijn stallen omdat ik hun paarden train. Naast het trainen van de paarden rijd ik zelf ook wedstrijden op hoog niveau en ervaar ik regelmatig de stress van het moeten presteren.
Samen met Jessica hebben we een plan gemaakt met hierin mijn persoonlijke doelen wat ik in mijn privéleven en de sport wil en wat ik met het werk wil bereiken. Jessica helpt me om een betere balans te krijgen tussen werk en privé, hoe ik bepaalde obstakels kan oplossen en in de toekomst kan voorkomen. Het helpt mij enorm om hier meer grip op te krijgen waardoor ik mijn werk en sport kan blijven volhouden.
Ik ben momenteel, onder begeleiding van Jessica hard aan het werk om meer focus te krijgen voor mijn wedstrijden. Dit doen we door vooraf een plan te maken en dus niets aan het toeval over te laten. Jessica heeft mij door middel van deze vitaliteitscoaching doen beseffen dat ik trots op mezelf kan zijn.”

Contact

Bel ons
06 - 5156 5134
Email

info@vitcompany.nl

Vestiging

Meester Kolkplein 7
7245DE Laren

Vragen?