Met Vitaliteitsmanagement helpt en faciliteert Vitcompany jouw bedrijf om het functioneren in zijn totaal positief te beïnvloeden. Hierbij werken we met onze vitaliteitsprogramma’s vanuit drie pijlers namelijk leiderschap, cultuur | groep en individu. Iedere pijler kent zijn eigen expertise met bijbehorende vaardigheden.

Vitcompany

Naast onze huidige onderneming Vitco, waar we werken aan de vitaliteit van het individu, zijn we Vitcompany gestart waarbij we de focus willen leggen op de vitaliteit van organisaties.
Een vitale organisatie beschikt over vitale medewerkers. Dit zijn medewerkers die een autonoom en zinvol leven ervaren en mede daardoor beter presteren op de werkvloer; het lijkt iets ontastbaars, maar met de juiste begeleiding kunnen grote stappen vooruit worden gezet. Bij Vitcompany bieden we praktische tools die je helpen de betrokkenheid van je medewerkers en de vitaliteit te borgen. Dit maakt je organisatie veerkrachtig.

Is er binnen jouw bedrijf veel verzuim?

Wist je dat ziekte meestal niet hiervan de oorzaak is maar de disbalans in het werk. Dit kan komen door stress van een thuissituatie, gebrek aan keuzevrijheid in het werk, soort competenties of samenwerkingen met leidinggevenden en managers.
Hoe kun jij hier verandering in aanbrengen?

Wil jij een organisatie met fitte en betrokken medewerkers? We leggen graag uit wat de mogelijkheden zijn.

Vanuit onze visie op vitaliteitsmanagement helpen we je graag op weg naar een vitale organisatie.
Hierin werken we vanuit drie pijlers.
LEIDERSCHAP: Onze managementprogramma’s worden uitgerold in een programma wat wij strategisch vitaliteitsmanagement noemen. In dit programma werken we met thema’s: werkidentiteit, effectief leiderschap, eigen kracht, teambuilders en deviant leiderschap
CULTUUR | GROEP: In dit programma gaan we aan de slag met onderwerpen over vitaliteit die voor meerdere mensen van toepassing kunnen zijn.
INDIVIDU: Vitaliteitscoaching is één op één coaching waarbij wij aan de slag gaan met de specifieke hulpvraag van de medewerker.
Ben jij benieuwd wat het beste past bij jouw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact op met Jessica!

Jessica ten Have

Mijn naam is Jessica ten Have en sinds februari 2013 eigenaresse van Sport- en Massagepraktijk ten Have. In oktober 2017 is de naam veranderd naar Vitco. Vitco staat voor vitaliteit, training en coaching.

Een leefstijl waarin sport en voeding centraal staan heeft een positieve invloed op ons leefgeluk. Zo’n leefstijl volhouden is voor veel mensen vaak een hele uitdaging. Met Vitco bieden we vitaliteitscoaching op maat en gaan we verder dan leefstijl coaching. Uit ervaring weet ik dat vooral leidinggevenden, managers en directieleden de behoefte hebben aan vitaliteitscoaching. De grote vraag naar individuele vitaliteitscoaching, het implementeren van vitaliteitsprogramma’s voor groepen medewerkers en het inzetten van managementprogramma’s bij bedrijven is voor mij de reden om Vitcompany te starten!
Wat maakt Vitcompany anders?
In onze aanpak luisteren we naar de vraag en inventariseren wij de behoefte. Onze deskundigheid en doelgerichte aanpak gecombineerd met begrip en empathie draagt bij aan het implementeren van succesvol vitaliteitsmanagement. We borgen vitaliteit in alle lagen van het bedrijf en creëren en stimuleren op deze manier een vitale, veerkrachtige en betrokken organisatie. Al onze programma’s worden op maat gemaakt. De hoofdlijnen kunt u hier op onze site teruglezen.

Nieuwsgierig naar wat Vitcompany voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op via onderstaand formulier!!

Contact

Bel ons
06 - 5156 5134
Email

info@vitcompany.nl

Vestiging

Meester Kolkplein 7
7245DE Laren

Vragen?