Over

Over Vitcompany

Vitaliteit, motivatie en prestatie: dat is waar Vitcompany voor staat. We streven naar vitale organisaties waarin iedereen zich gehoord, gezien en gewaardeerd voelt. Met als resultaat betrokken en gemotiveerde medewerkers die beter presteren én zowel thuis als op de werkvloer in evenwicht zijn.

Het belang van een vitale organisatie

Een hoge prestatiedruk, constant ‘aan’ staan en hybride werken: meer dan ooit wordt er een beroep gedaan op de flexibiliteit, veerkracht en het aanpassingsvermogen van werkgevers, leidinggevenden en werknemers. Voor velen is het een uitdaging om de balans tussen presteren en ontspannen te vinden. Jessica, oprichter van Vitcompany, kan je daar goed bij helpen.

Waarom vitaliteits­coaching?

Een vitale organisatie staat voor medewerkers die zich lichamelijk én geestelijk energiek voelen. Vitale medewerkers voelen zich verbonden met de organisatie waardoor ze kunnen floreren. Ze weten waar hun kwaliteiten liggen, durven openkaart te spelen en voelen zich veerkrachtig. Ze zijn flexibel, daadkrachtig en hebben een bak vol energie. Ook ná werktijd.

Over Jessica

Mensen in beweging brengen in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling, dat drijft vitaliteitscoach Jessica ten Have. In 2013 begon ze een eigen sport- en massagepraktijk die vier jaar later uitgroeide in Vitco, een succesvol bedrijf in vitaliteit, training en coaching. In 2019 kwam daar een nieuwe bedrijfstak bij: Vitcompany.

Jessica: ‘Bij Vitco coachte ik steeds vaker leidinggevenden, directieleden en ZZP’ers die vraagstukken hadden op het gebied van werk en stressmanagement. Ik kon hen daar goed in begeleiden. En dat zorgde ervoor dat ik een switch maakte en, naast mijn bedrijf Vitco, Vitcompany startte. Hier bied ik vitaliteitscoaching en leiderschapstrajecten aan voor professionals in het bedrijfsleven.’ Als erkende vitaliteitscoach, aangesloten bij de BOvV (een beroepsvereniging voor vitaliteitsprofessionals) schakelt Jessica op natuurlijke wijze tussen coach, veranderkundige en sparringpartner. ‘Ik ben een ervaren professional die betrokken is en snel tot de kern komt. Ik ben dol op variatie en uitdagingen. Tijdens de trajecten geef ik praktische, effectieve en vooral duurzame tools, die je ook goed zelf kunt uitvoeren als het traject is afgerond. Dat mensen na een aantal maanden zónder mij verder kunnen omdat ze de regie hebben teruggepakt, vind ik het mooiste aan mijn vak. Regelmatig gaat iemand onzeker en ingetogen het traject in om het met een zelfverzekerde houding en sprankeling in de ogen af te sluiten. Daar doe ik het voor!’

Wil je aan de slag met je leiderschapsvaardigheden, meer evenwicht in je werk en privésituatie creëren? En ben je gemotiveerd om stappen vooruit te zetten? Dan helpt Jessica je graag vooruit.

Contact

Bel ons
06 - 5156 5134
Email

info@vitcompany.nl

Vestiging

Meester Kolkplein 7
7245DE Laren

Vragen?